top of page
  • Claros Caravan

Ege Bölgesi Kamp Yerleri

Güncelleme tarihi: 10 May 2021


Ege bölgesi özellikle ilkbahar ve yaz aylarında kamp yapmayı tercih edenlerin adresi. Sezondaki yoğunluğu göz önünde bulundurarak öncesinden gideceğiniz rotayı belirlemeniz gerekmektedir.


İzmir


Hipocamp

İzmir bölgesindeki en büyük kamplardan biri olan Hipocamp, çam ağaçları arasında, mavi bayraklı plajıyla dikkat çekiyor. En önemli özelliği ise kamp alanı içerisinde mangal yakılmasına izin verilmiyor, mangal yakmak isteyenler için sahilde bir alan ayrılmış durumda. Oraya kadar taşınmışken hemen yiyip kalkmak da olmaz. Böylelikle geceniz uzuyor, gitar çalan gençlerin müzikleri eşliğinde keyfiniz artıyor.

not: 17 Mayıs itibariyle kapılarını kamp severlere açıyor.

Gümüldür / İzmir

Adres: Meryemana Cad. No: 19

İletişim: 0232 798 7444

Web sitesi: www.hipocamp.com

Kalemlik Orman Kampı

Bu kış itibariyle kapılarını karavancılara da açan Kalemlik Orman Kampında güneşin batışını izlemeye doyamayacaksınız. Tesis şuan karavancılara daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam ediyor. Eğer İzmir'den çok uzaklaşmadan doğa içerisinde bir kamp arayışındaysanız Kalemlik Orman Kampını listenize eklemeyi unutmayın.

Özdere / İzmir

Adres: Çukuraltı Mah. Kalemlik Mevkii Özdere

İletişim: 0536 267 83 05


Dereli Kamping

Günübirlik ziyaretçi kabul etmediği için çok yoğun olmayan tesisin en güzel yeri ise sahili. Ağaçların gölgesinde sıcağa çok maruz kalmadan keyifli bir kamp yapabilirsiniz. Ama mutlaka giderken yanınıza sinek ilacı veya lavanta yağı almayı unutmayın.

Pamucak / İzmir

Adres: Zeytinköy, 35920 Selçuk

İletişim: 0232 893 1206


Karagöl Kamp Alanı

Yamanlar Dağı’nda bulunan Karagöl, geniş ormanlarla çevrili bir alanda bulunuyor. Yolu biraz zorlu olsa da sonrasında karşılaştığınız manzara bu yola değecektir.

Yamanlar / İzmir

Adres: Yamanlar Dağı, Menemen

İletişim: 0534 463 3558


Acar Camping

Bornova’dan yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta bulunan kamp, Yeni Foça’ya da 13 kilometre uzaklıkta. Kampı genelde çocuklu aileler tercih ediyor. Deniz kenarında kampın keyfini çıkarmak için çok ideal bir yer. Sadece biraz kalabalık olduğunu belirtmekte fayda var.

Foça / İzmir

Adres: İsmetpaşa Mh., Katdere Mevkii Yolu

İletişim: 0535 770 00 75

Web sitesi:

Aydın

Antique Lodge Karavan Kampı

19 dönüm arazi üzerine kurulu bu kamp alanında sadece karavanları ağırlıyorlar. İçerisinde yüzme havuzu da bulunan kamp alanı Kuştur Mevkiinde yer alıyor ve Kuştur plajına 700-800 mt mesafede.. Mandalina ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bölge gölge anlamında kampçıları tatmin etmese de tesis imkanları açısından işletme olarak bizim çok severek tercih ettiğimiz yerlerden biri.

Kuşadası / Aydın

Adres: Kuştur Önü Yolu Cad. 1. Sokak no:13

İletişim: 0533 796 22 67

Yat Camping

Temiz havanın ve yaz sıcaklarında denizin tadını çıkartmak için Yat Camping en iyi alternatiflerden bir tanesi sayılmaktadır.

Kuşadası / Aydın

Adres: Türkmen Mahallesi

İletişim: 0 256 618 15 16

Web sitesi: www.campingturkey.com

Dilek Yarımadası Kamp Alanı

Orman dokusuna sahip ve sahile kadar uzanan bu tesiste ister çadır, ister karavanda konaklama imkanı mevcut. Gitmişken bölge yakınındaki tarihi yerleri de görmenizi tavsiye ederiz.

Kuşadası / Aydın

Adres: Kuşadası Milli Parkı

İletişim: 0256 646 1079


Muğla


Aktur Datça Camping


Aktur Camping çam ormanı ve denizin buluştuğu dünyanın oksijen deposu cennet köşelerinden biridir. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en güzel koyu unvanını alarak dünya ölçeğinde bir turizm birimi olduğunu ispatlamıştır.

Datça merkeze uzaklığı 30 kilometre olan Aktur Camping’de yeme-içme ve diğer ihtiyaçlar için alanlar bulunmakta. Rotanızı belirlerken çok önceden rezervasyon yapmanızı öneririz. Özellikle yoğun sezonda yer bulmakta zorluk çekebilirsiniz.

Datça / Muğla

Adres: Emecik, Ak-tur Sitesi

İletişim: 0252 724 61 68

Web sitesi: www.datcakamping.com

Evcan Camping

Kırmızı kumlu sahiliyle bilinen Evcan kamp alanı okaliptüs ağaçları ile kaplıdır. Çocukların sığ denizde yüzmekten keyif aldığı tesiste ayrıca ihtiyaçlarınız için tüm imkanlar vardır.

Hisarönü / Muğla

Adres: Hisarönü mah. Altınkum sok.

İletişim: 0530 849 46 48

Web Sitesi: www.evcancamping.com


Akdeniz Camping - Cemil'in yeri

Göl kenarında sezonun en yoğun zamanında bile sessiz ve sakin kamp yapabileceğiniz harika bir yer. ​Çevresinde yürüyüş yapabileceğiniz müthiş doğasıyla kesinlikle huzurlu, dinlenmiş ve çok keyifli bir tatil geçireceğinize eminiz. Özellikle bizim için o sessizliğin içerisinde iskelesinde akşam yıldızları izlemek uzun zaman sonra en çok keyif aldığımız şeylerden biriydi.

Sadece gitmeden önce yanınıza alacaklarınız konusunda hazırlıklı olmanızı tavsiye ederiz. Sıcak kanlı işletmecileri her konuda yardımcı oluyorlar ama yine de siz yanınıza sinek ilacınızı ve olmazsa olmaz gıdalarını almalısınız.

Köyceğiz/Muğla

Adres: Sultaniye Köyü, Köyceğiz

İletişim: 05353978677

Azmakbaşı Camping

Azmakbaşı Camping, Karia ve Keramos Antik Kentleri civarında, Türkiye’nin en güzel koyları arasında olan Akbük’te , gölün kenarında, ekolojik köy konseptini yaşatmaya çalışan, ender campinglerden biridir.

Akbük / Muğla

Adres: Sarnıç Mahallesi, Menteşe

İletişim: 0252 529 12 21


​​Katrancı Orman Kampı

Fethiye’ye 16 kilometre uzaklıkta bulunan Katrancı Koyu’ndaki kampta çadır veya karavan ile kamp yapabilirsiniz. Çam ve okaliptus ağaçlarından oluşan iki ayrı koya sahip olan kamp alanı yeşil ve mavinin birleşiminden oluşuyor. Kendi yemeğinizi yapabileceğiniz gibi kamp alanındaki yeme-içme yerlerinden de yararlanabilirsiniz.

Fethiye / Muğla

Adres: Katrancı Tabiat Parkı

İletişim: 0252 724 61 68

Web sitesi: www.katranci.org


Akyaka Orman Kampı

Aykaya konumu itibariyle yazın en çok tercih edilen yerlerden biri. Denize ve doğaya doyacağınız harika bir tatil için güzel bir tercih olacaktır. Akyaka Orman Kampında ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market, çamaşırhane, mutfak ve bulaşıkhane gibi hizmetler bulunuyor.

Akyaka / Muğla

Adres: Akyaka Mahallesi, 48650 Ula

İletişim: 0252 243 51 56

Web sitesi: www.akyakakamp.com

Çubucak Orman Kampı

Çubucak Orman Kampı Muğla ili Marmaris ilçesine bağlı ve Marmaris-Datça yolunda bulunmaktadır. Tesiste restoran, kafeterya, oyun alanı, basketbol-voleybol sahası, market ve çocuk parkı bulunmaktadır. Karavan ve çadır alanları genel olarak birbirinden ayrılmıştır.

Marmaris / Muğla

Adres: Datça Yolu 23. km Jandarma Karakolu Yanı

İletişim: 0 545 467 02 21

Web sitesi: www.cubucakcamping.com


Ekincik Kamping

Ekincik Kamping için kısa ve özetle tek bir şey söyleyebiliriz. Her gidişimizde ayrılırken çok keyifli anılarla ayrılıyoruz. Ve her sene mutlaka bir kez gidiyoruz. Eğer lokasyon ile ilgili ufak birkaç bilgi vermemizi isterseniz, ekincik koyunun tam ortasında yer alan Ekincik Kamping Köyceğiz’in 35 km batısında yer alıyor. Ekincik kampta kalırken İztuzu ve Dalyan turu da yapabileceğiniz gibi, tüm tatilinizi kamp alanının keyifli ortamında da geçirebilirsiniz. Karavan yeri olarak ayrılan kısım çok gölgelik olmasa da kumsala çok yakın olmanız büyük bir avantaj.

Köyceğiz / Muğla

Adres: Ekincik Mah. Ova Sokak Sahil no:19-1

İletişim: 0542 733 4849

Web sitesi: www.ekincikkamping.com

Altınkum Camping & Restaurant

Okaliptüs ağaçlarının gölgesinde huzur dolu bir ortamda kamp yapmak isteyenler için ideal. Denizi de çok güzel. Rotanızı belirlerken Hisarönü mevkiini atlamamanızı tavsiye ederiz.

Hisarönü / Marmaris / Muğla

Adres: Kerdime Mah. Altunkum Mevkii No:6 Hisarönü

İletişim: 0533 306 30 39


Denizli

Tepe Camping

Pamukkale’ye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Tepe Camping, adından da anlaşılacağı gibi 700 metre yükseklikte bir tepede bulunuyor. 3.500 m²'lik alana sahip olan tesiste özellikle yazın sıcağından bunalmak istemeyenler için ideal bir dinlence ve eğlence olanağı sağlıyor.

Pamukkale / Denizli

Adres: Kurtluca Mah. Ören Sok. Kayraklı Mevkii No:10

İletişim: 0532 614 53 48

Web sitesi: www.tepecamping.com

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page